Voltijd Influencer Marketing Stage Utrecht

Job description

United Wardrobe is een platform met meer dan 3,5 miljoen gebruikers. Het is onze missie om tweedehands kleding de norm te maken in een fijne omgeving waar je in een handomdraai je kleding kunt verkopen of een koopje kunt scoren. We werken met influencers en BN'ers om er voor te zorgen dat jij een kijkje in hun kast kunt nemen en United Wardrobe nieuwe gebruikers krijgt. Een onderdeel van deze samenwerking is dat wij het management van de wardrobe overnemen. We halen de kleding op, maken foto's en plaatsen deze in de wardrobe van de ambassadeurs waar we mee werken. Vervolgens plannen we een live datum in en zorgen we er voor dat de pakketjes op tijd bij de nieuwe eigenaars van de kleding zijn. Je stage zal voor een groot deel bestaan uit de operationele kant van influencer marketing, maar je zult ook in het planning en strategie proces betrokken worden.

Ons team bestaat uit jonge gemotiveerde mensen die affiniteit hebben met mode en het werken in een start-up omgeving. Officieel is UW een scale-up, maar we hebben altijd onze start-up mentaliteit behouden. 

Wat wij kunnen bieden:

- marktconforme stagevergoeding
- lunch op kantoor in de United Bardrobe
- kantoor in het centrum van Utrecht, 10 minuten van centraal station
- unieke ervaring om te leren hoe het is om bij een snel groeiend bedrijf te zijn

Requirements

- affiniteit met mode

- je kunt gestructureerd werken
- je bent fan van de united wardrobe app

- minimaal 18 jaar oud


De stageperiode is voltijd, je kunt 8 juni 2020 al starten, maar eind augustus is ook mogelijk. Mocht je later willen of kunnen beginnen is dit altijd bespreekbaar.


Door te solliciteren ga je akkoord met de Privacy policy applicants